Design universal

Design Universal care asigura o interactiune prietenoasa, un spatiu mai stralucitor si comfortabil.

Display LCD foarte vizibil

Un display LCD care asigura afisarea caracterelor clar si vizibil este folosit pentru indicatorul din cabina. Display-ul imbunatateste suplimentar vizibilitatea, alaturi de un aranjament al culorilor vizibil chiar si pentru cei cu vederea slaba. in plus, pe langa faptul ca display-ul LCD asigura indicatii variate cum ar fi directia, operatii de urgenta etc, de asemenea afiseaza si anunturi pentru cei cu probleme auditive.

"Butoane Tactile" mai usor de recunoscut

Butoanele noastre au un afisaj mai clar al numerelor si indicatii "pe butoane tactile" pentru a fi folosite de cei cu probleme de vedere, facand astfel destinatia etajelor si indicatorul de deschidere/inchidere usi mai usor de recunoscut. in plus, cand comanda de destinatie a fost data, numarul de pe buton se va lumina in culoare portocalie, pentru o mai buna vizibilitate.

Functia de sunet pentru butoanele de cabina/palier

Apasarea butoanelor in cabina sau pe palier este confirmata si cu un scurt "beep". Aceasta vine, de asemenea, in intampinarea celor cu probleme auditive.

Finisaj din inox satiant

Acest finisaj este aplicat la partea de inchidere a foilor de usa a cabinei si pe fata panoului de comanda. Finisajul face ca metalul stralucitor sa dea o nuanta de caldura si atmosfera excusiva.

Butoane colorate pentru prevenirea unei comenzi gresite

Butoanele de inchidere/deschidere si butonul de intercom sunt distincte prin culori diferite, aceasta prevenind pasagerii in a apasa butonul nedorit. in plus, marcajul si perimetrul butonului "Deschidere Usi" clipesc, dand posibilitatea pasagerilor sa gaseasca usor butonul cand usile se inchid.

Panou Comanda in Cabina (PCC)

Noi am adoptat display-ul LCD pentru afisaj. Acest afisaj imbunatateste suplimentar vizibilitatea si, impreuna cu aranjamentul de culori, acesta devine si mai vizibil chiar si pentru persoane cu vederea slaba. Pentru butoane am adoptat varianta "tactila" cu numere si indicatoare clar afisate, aditional acestea avand si functie sonora si culori distincte. Pentru panoul propriu-zis folosim inoxul satinat care da o prezenta si atmosfera calma si excusiva.

Indicatoare de palier

Pentru indicatoarele de palier, am ales varianta care se aplica pe perete, subtire, cu o grosime maxima de cel mult 18 mm, astfel incat poate fi usor montata pe peretele din holurile ascensorului. Pentru butoanele de palier am ales butoane tactile usor de folosit si de cei cu probleme de vedere.

Tavane luminoase

Pentru iluminatul plafonului, avem echipament de tip inverter cu o iluminare eficienta. Echipamentul de iluminare a fost imbunatatit suplimentar comparativ cu echipamentul conventional, astfel realizandu-se o iluminare suplimentara a spatiului din cabina.